Team Building

Osnaživanje tima postaje sve popularnije u poslovnom svetu, ne samo kao način da se nagrade zaposleni, zabave klijenti i partneri, već i kao način negovanja timskog duha u okviru firme.

Vežba razvijanja timskog duha je posebna kombinacija programa osmišljena da poveća produktivnost i efikasnost kompanije tako što će podstaći otvorenost i saradnju među zaposlenima. Učesnici uče kako da vode tim, da razmišljaju kao tim, kako da donose odluke i brzo reaguju u određenim situacijama. Sve ove veštine su značajne koliko i poznavanje čitanja kompasa prilikom obuke iz jedrenja.

U jedrenju, da bi se ostvario cilj mora postojati koordinacija u delovanju svih učesnika - baš kao i u svakom poslu.

Ograničeni prostor na brodu i stalna potreba da se živi zajedno i sarađuje takođe će naterati pojedince da izađu u susret drugima i da nađu zajednički jezik.

Za samo nedelju dana jedrenja klijenti će steći veliku količinu znanja i doživeti nezaboravno iskustvo koje se pamti ceo život. Suočavanje sa silom mora i vetra biće veliki test njihove mentalne i fizičke izdržljivosti. Za neke će to biti i početak ljubavi prema jedrenju.

 Program Team Building-a čini : zakup broda za 3, ili 5 dana
  najam Skippera
  hrana i piće (opciono)
  transfer od/do marine (opciono)
  final regatta (opciono)

Možemo da ponudimo i savete i uputstva o tome šta bi najviše odgovaralo Vašim potrebama. Sačinićemo program sa Vama na osnovu Vaših posebnih zahteva.