O nama
MSC Yachting Club Beograd osnovan je davne 2000. godine u Beogradu.
Ljubav prema plovidbi, vodi i brodovima u nama je probudila želju da učinimo nešto više i našem gradu dodamo još jedan sportsko edukativno kulturni kutak.
U godinama razvoja MSC Yachting Club Beograd i mi sami smo odrastali shvatajući da naš doprinos predstavljanja naše Srbije u svetu nije ni malo zanemarljiv.
Nivoom edukacije zadovoljili smo i najstrože kriterijume, opravdali poverenje i na najbolji mogući način predstavili našu Republiku.
Naravno da se ne treba stideti podatka da od 500 danas edukovanih pomoraca neki plove profesionalno, amaterski u svojoj ili našoj režiji a svaki od njih ponosno nosi licencu MSC Yachting Club Belgrade.

Pored edukativnih aktivnosti našim članovima smo obezbedili mogućnost bookinga i chartera plovila duž celog Mediterana


Danas MSC Yachting Club Beograd Predstavlja licencirani Maritime Training Center  sa preko deset nivoa edukacije. Potrudili smo da u opis našeg kluba i njegovog delovanja dodamo i brojna kulturna događanja izložbe, seminare, press konferencije, humanitarne koktele, diplomatska druženja, skupove.
Široka sfera interesovanja članova i prijatelja kluba pomogla nam je da danas u okviru klubskih događanja možete izabrabrati između plesnih veceri salse, večeri tanga, izložbi, skupova arhitekata, organizovanih klubskih krstarenja.
Ne zaboravite MSC Yachting Club Belgrade je tu zbog Vas.